Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! Suma uriaşă de bani pe care trebuie să o achite. Ce riscă FCU Craiova

Adrian Mititelu a fost dat în judecată de către foștii angajați de la FCU Craiova 1948! Printre aceștia se numără și fostul preparator fizic al oltenilor, Dan Vasilică. Oficialul a înaintat acțiuni în justiție care prevăd însușirea unor venituri restante în valoare de 15.000 de euro.

În acest context, patronul celor de la FCU Craiova a pierdut litigiul, iar gruparea alb-albastră riscă să fie exclusă din campionat.

Ce riscă FCU Craiova! Lovitură totală pentru Adrian Mititelu!

Dacă Adrian Mititelu nu va achita datoria față de Dan Vasilică, atunci FCU Craiova va fi penalizată cu câte două puncte la fiecare 15 zile întârziate. Dacă omul de afaceri va înregistra 90 de zile fără plată, echipa sa va fi exclusă din campionatul Ligii 2.

Aurelian Chițu, Marcel Pușcaș, Vlad Achim și Eduard Zelgin se află în aceeași situație precum Dan Vasilică. Omul de afaceri are datorii ce ating sume de până la 100.000 de euro.

„Respinge excepția lipsei calității procesuale active a AFAN, ca fiind lipsită de obiect. Respinge excepția lipsei calității de reprezentant a AFAN, ca neîntemeiată. Respinge excepția nulității cererii, ca fiind neîntemeiată.

Sancționează debitorul FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Vasilică Dumitru.

Acordă termen în data de 06.11.2024, ora 15.00, dată la care debitorul FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA să prezinte dovada plății față de creditorul Vasilică Dumitru conform Hotărârii nr. 271/CL/09.05.2024 rămasă definitivă prin
decizia nr. 28/CR/25.07.2024 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea!”, se arată în decizia instanței.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed