Noua senzaţie din Formula 1 îi sperie pe toţi! Ar putea să se bată cu Max Verstappen. Noul său coleg a spus clar

Noua senzaţie din Formula 1 îi sperie pe toţi! Ar putea să se bată cu Max Verstappen. Noul său coleg a spus clar. Cei de la Mercedes au schimbat tactica după ce Lewis Hamilton şi-a anunţat plecarea.

Max Verstappen poate avea un nou concurent serios la titlu. Kimi Antonelli va fi titular la Mercedes din 2025.

Noua senzaţie din Formula 1 îi sperie pe toţi!

Colegul său, George Russell, a spus clar. Kimi Antonelli are un potenţial imens. Pilotul italian îl va înlocui astfel pe Lewis Hamilton, care a semnat cu Ferrari. Russell spune că Antonelli îl va ţine în priză. Abia așteaptă provocarea pe care o reprezintă sosirea lui Antonelli în echipă.

Kimi Antonelli a avut un parcurs foarte bun în lumea sporturilor cu motor. Anul acesta, italianul a debutat în Formula 2, sărind etapa F3. A pilotat pentru prima oară un monopost de Formula 1 în primul antrenament liber de la Monza. Parcursul său s-a încheiat după doar 10 minute, după ce a pierdut controlul şi s-a lovit de parapet.

Întrebat despre calitățile pe care le are viitorul său coechipier, George Russell a spus fără reţinere că este conștient că acesta va mai face greșeli, conform formula1.com.

„Întotdeauna am crezut că de-a lungul timpului câștigi mult cu experiența, în ceea ce privește modul de a face față weekendului de cursă, anvelopelor, echipei, dar nu cred că sunt mai rapid astăzi în ritmul brut decât eram când aveam 17 ani.

Și cred că ori ai viteza, ori nu ai viteza, iar Kimi are absolut viteza. A dovedit asta în toate categoriile sale.

Vor fi greșeli pe drum, așa cum au fost pentru noi toți – cred că fiecare pilot de pe grila de Formula 1 în primele două sezoane a făcut greșeli foarte vizuale, iar acest lucru va fi evident evidențiat mai mult pentru orice pilot”, a explicat Russell, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed