Rivalul lui Max Verstappen recunoaşte! Şi-a urât propriul coleg. Scandal uriaş la Ferrari

Rivalul lui Max Verstappen recunoaşte! Şi-a urât propriul coleg. Scandal uriaş la Ferrari. Charles leclerc a recunoscut că nu s-a aflat în cele mai bune relaţii cu colegul său de echipă, Carlos Sainz.

Rivalul lui Max Verstappen nu a mai suportat. A recunoscut adversitatea faţă de colegul său, Carlos Sainz. Ibericul va pleca de la Ferrari la finalul acestui sezon.

Rivalul lui Max Verstappen recunoaşte!

După 4 ani de contract, spaniolul în vârstă de 30 de ani își ia adio de la Ferrari. Lewis Hamilton va fi coechipierul lui Charles Leclerc din 2025, la Ferrari. Leclerc spune că britanicul va avea un impact major asupra echipei.

Britanicul de 39 de ani are în palmares 7 titluri mondiale la piloţi. Doar Michael Schumacher mai deţine acest record. În schimb, Carlos Sainz va părăsi echipa, iar din 2025 va concura pentru Williams. Invitat la podcastul Beyond The Grid de la F1, Leclerc a vorbit despre cum Hamilton ar putea beneficia de imaginea echipei italiene.

„Da, au fost multe momente în care, în interiorul căștii, l-am urât pe el și el m-a urât pe mine, pentru că nu am privit situația la fel. Dar totul a fost rezolvat după o discuție între noi doi. Împărtășim multe interese și am avut o mulțime de momente memorabile pe care le voi aminti pentru totdeauna.

Când un campion precum Lewis ajunge în orice echipă, aduce multă motivație din fiecare persoană. El va veni împreună cu toată experiența pe care a avut-o de-a lungul anilor cu Mercedes – un mod diferit de lucru, o viziune diferită – și acest lucru aduce întotdeauna beneficii unei echipe”, a explicat pilotul în vârstă de 26 de ani.

De asemenea, Leclerc este de părere că viitorul său coechipier va oferi un punct de referință puternic în echipă. „Evident că pentru mine va fi uimitor pentru că voi avea în aceeași mașină ca mine cel mai de succes pilot din istoria F1. Va fi atât extrem de interesant pentru mine să învăț de la unul dintre cei mai buni vreodată, cât și o provocare și o motivație foarte mare de a-l învinge pe Lewis și de a arăta de ce sunt capabil. Cu Lewis alăturându-se echipei, el va fi cu siguranță un punct de referință, așa că va fi foarte important pentru mine să fiu la cel mai înalt nivel”, a continuat Leclerc.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed