Întâlnire la nivel înalt pentru David Popovici! Cu cine s-a văzut campionul român. Imagini virale

David Popovici s-a întâlnit cu triplul campion olimpic de natație, Adam Peaty, în Capitală! Britanicul l-a vizitat pe românul nostru cu scopul de a pune bazele unei afaceri extrem de promițătoare.

Cei doi au format o strânsă prietenie, după ce David Popovici a participat anul trecut la evenimentul ”Sprint with the Stars” organizat de Adam Peaty, la Londra.

Întâlnire la nivel înalt pentru David Popovici!

David Popovici se concentrează pe viitoarele competiții, însă nu neglijează celelalte mari ambiții ale sale, setate de-a lungul timpului.

Tânărul înotător visează să deschidă un centru de dezintoxicare real pentru cei dependenți de jocuri de noroc, băutură sau droguri. Mai mult, sportivul face tot posibilul pentru a materializa crearea unui bazin în care să-i învețe pe copii să înoate.

În acest context, Popovici și Peaty s-au revăzut, în Capitală. Cel ce a făcut publică întâlnirea pe social media, a fost chiar britanicul. Adam a publicat o fotografie în care este surprins alături de român și tatăl acestuia.

Peaty are în palmares 8 titluri mondiale și 16 europene. Britanicul a câștigat medalia de argint în proba de 100 metri bras la Jocurile Olimpice. La Paris, el a concurat după o pauză de aproape un an, cauzată de anumite probleme de sănătate mintală.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Campioana mondială s-a încurcat cu Venezuela! Probleme mari pentru Leo Messi : ‘E foarte greu să joci aşa’

Argentina, campioana mondială en titre, s-a încurcat cu Venezuela,...

Decizie șocantă a judecătorilor! Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu. Anunțul care va enerva pe toată lumea

Decizie incredibilă în cazul lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui...

Românii invadează Cipru! Tricolorii vor avea parte de o susţinere importantă. Cum au reuşit fanii să facă rost de bilete

Tricolorii revin în post! Suporterii echipei naționale a României...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed