Mihai Pintilii a spus clar! Ce se întâmplă, de fapt, cu Vlad Chiricheş. Antrenorul i-a transmis un mesaj şi lui Gigi Becali

Vlad Chiricheș este finul lui Mihai Pintilii, antrenorul secund al celor de la FCSB! Deși între cei doi există o relație de prietenie extrem de strânsă, tehnicianul recunoaște că nu dezbate subiecte legate de viața profesională, cu fundașul.

În ultimele luni, Chiricheș a fost dur criticat de către patronul Gigi Becali. Pintilii a explicat de ce nu vorbește cu stoperul, în privat, despre comportamentul patronului FCSB.

Mihai Pintilii a spus clar!

„(nr. Cum gestionezi situația lui Chiricheș la FCSB?) Suntem naș și fin în afara terenului, mai mult decât prieteni. Chiri familia mea. Nu știu. Mi-e greu, câteodată poate eu îl înțeleg cel mai bine și îl las pentru că e un tip care se consumă foarte mult, pune mult suflet și trebuie să-l lași în pace. E un tip care stă, analizează și nu trebuie supărat.

Am discuții în privat cu el acasă, dar nu vorbim de fotbal pentru că doar aici vorbim de fotbal, în restul timpului nu, sunt deciziile lui și chiar nu vreau să mă bag. Eu sunt prins la mijloc și nici nu vreau să pic că trag fie cu Vlad sau cu nea Gigi sau cu clubul FCSB sau Steaua București, cum îi zic eu, și atunci aș pica eu. Vreau să să fiu același băiat drept, onest și să le zic adevărul!”, a spus Mihai Pintilii, conform Orange Sport.

FCSB a reușit să înregistreze patru victorii consecutive: în Europa League cu RFS (4-1) și PAOK Salonic (1-0), dar și în Superliga cu Sepsi Sf. Gheorghe (1-0) și Gloria Buzău (3-2).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali schimbă foaia! Decizia luată în direct. Ce a spus despre Mircea Lucescu

Gigi Becali a vorbit despre jucătorii pe care FCSB...

Campioana mondială s-a încurcat cu Venezuela! Probleme mari pentru Leo Messi : ‘E foarte greu să joci aşa’

Argentina, campioana mondială en titre, s-a încurcat cu Venezuela,...

Decizie șocantă a judecătorilor! Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu. Anunțul care va enerva pe toată lumea

Decizie incredibilă în cazul lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed