Marea problemă a lui Ianis Hagi! Un fost stelist a spus clar: ‘Cred că a avut tracul ăsta’

Adrian Neaga a vorbit despre Ianis Hagi și a dezvăluit care a fost cea mai mare problemă a fotbalistului. Fostul stelist crede că pentru jucătorul lui Rangers numele pe care îl poartă a fost mereu o povară.

Hagi a trecut printr-o perioadă dificilă. După ce a revenit în Scoția în această vară a fost timis la echipa a doua.

Marea problemă a lui Ianis Hagi

Adrian Neaga crede că Ianis Hagi a suferit mereu din cauza numelui său. Și asta pentru că toată lumea s-a așteptat să ajungă la nivelul tatălui său. În același timp, faptul că este fiul lui Gică Hagi l-a și ajutat atunci când s-a transferat din România. 

„(Cât ajută că unii jucători sunt fii unor foști fotbaliști?) Ajută. Ianis e un jucător cu calitate. Cred că a avut tracul ăsta. Avându-l pe tatăl lui imens cred că câteodată numele de Hagi la el a fost ca și o povară. (nr. A fost mai mult decât trambulină?) Poate a fost o trambulină din campionatul României dar când ajungi să joci afară nu cred că mai e vorba de o trambulină ci este ca o povară.
Toată lumea îl știe pe Hagi și se așteaptă ca numele Hagi să fie la același nivel cu tatăl. Ceea ce în acest momentul de față nu se poate. În următorii ani nu se va naște un alt Hagi în România”, a declarat Adrian Neaga, conform prosport.ro.

Ianis Hagi a fost recent reprimit în lotul echipei mari a lui Rangers, după o perioadă petrecută la formaţia secundă. A jucat în meciul cu St Johnstone și după ce a dat o pasă decisivă la golul secund a fosst eliminat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed