Vestea momentului pentru fanii campioanei. Băieţii lui Elias Charalambous nu vor fi singuri. Pe câţi suporteri se vor baza cu Rangers

Fanii campioanei au primit o veste bună legată de biletele pentru meciul de pe Ibrox. Băieţii lui Elias Charalambous vor avea parte de spectatori români la duelul cu Rangers. Roș-albaștri vor fi încurajați de un număr mare de suporteri.

FCSB a făcut un anunţ de ultim moment despre duelul cu Rangers. Campionii au dezvăluit că pe data de 21 octombrie vor fi puse în vânzare biletele pentru meciul de pe Ibrox. Elias Charalambous este gata de duelul cu scoțienii.

Băieții lui Elias Charalambous nu vor fi singuri!

FCSB se va deplasa pe terenul lui Rangers, pentru confruntarea din etapa a treia din grupa de Europa League. Partida va avea loc pe 24 octombrie. Cu două săptămâni înainte de meci, FCSB a anunţat că fanii roş-albaştrilor sunt gata să ia cu asalt arena Ibrox. Oficialii clubului au transmis că cerea pentru bilete este una uriaşă. Acestea vor fi puse în vânzare pe 21 octombrie, la Arena Naţională, şi vor putea fi achiziţionate şi de la un hotel din Glasgow, în ziua meciului.

Au fost anunțate și prețurile biletelor. Cel mai ieftin tichet va costa 33 de lire sterline.

„Având în vedere interesul foarte mare al suporterilor noștri din țară, dar mai ales din Diaspora, pentru partida din UEFA Europa League cu Rangers FC, pe care Campionii României o vor disputa pe 24 octombrie, începând cu ora 20:00 (22:00 ora României), la Glasgow, facem următoarele precizări:

– biletele vor fi disponibile luni, 21 octombrie, în intervalul 12:00 – 19:00, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia.
– aceste vor fi vândute și în ziua meciului, între orele 12:00 și 16:00, la Hotel Hilton, din Glasgow. Din păcate, nu există posibilitatea ca acestea să fie achiziționate online!
– prețul unui bilet este de 33 lire sterline sau 40 euro și se poate achita DOAR în numerar
Vom reveni cu informații suplimentare în situația în care vor apărea modificări ale programului.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de facebook a clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed