S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac! De ce s-a internat, de fapt, magnatul în spital. Ilie Năstase a venit cu dezvăluiri complete

S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac! De ce s-a internat, de fapt, magnatul în spital. Ilie Năstase a venit cu dezvăluiri complete. Bunul său prieten a vorbit despre starea de sănătate a celui mai bogat român.

Ion Ţiriac a fost internat într-un spital din Viena. Un apropiat al miliardarului în vârstă de 85 de ani a dezvăluit motivul pentru care acesta a ajuns pe patul de spital.

S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac!

Se pare că starea de sănătate a lui Ion Ţiriac nu este atât de gravă şi se va întoarce în curând în Bucureşti. Ilie Năstase a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Ţiriac a ajuns pe patul de spital, într-o clinică privată din capitala Austriei.

Potrivit lui Năstase, fostul mare jucător de tenis a ales să se interneze ca metodă de precauție, din cauza unei gripe mai urâte. ”A fost răcit și s-a internat. El face asta foarte des, răcește și face o febră și toate astea. A făcut o gripă foarte grea, urâtă și s-a internat, dar astăzi ajunge în București”, a declarat Ilie Năstase, conform sport.ro.

Miliardarul a ales să meargă la un spital specializat din Viena ca metodă de siguranţă. Asta pentru că în urmă cu doi ani s-a confruntat cu o serie de probleme pulmonare. Încă din 2022, acesta acordă o atenţie sporită stării sale de sănătate. Atunci a contactat coronavirus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed