Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l poate lua! Anunţ clar al lui Neluţu Varga. Nu are nicio şansă să ajungă la FCSB

Neluţu Varga a făcut un anunț clar despre jucătorul pe care Gigi Becali nu-l poate lua. Fotbalistul nu are nicio şansă să ajungă la FCSB. În această pauză competițională au fost zvonuri despre un eventual transfer al acestuia.

Gigi Becali își dorește foarte mult ca Louis Munteanu să vină la FCSB. Neluțu Varga a făcut un anunț clar referitor la acest lucru și a dezvăluit că are oferte din campionatul Italiei pentru atacant.

Jucătorul pe care Gigi Becali nu îl poate lua!

În această pauză competițională au circulat zvonuri vizavi de un eventual transfer al lui Louis Munteanu. Atacantul a dat deja randament sub comanda lui Dan Petrescu, iar Becali a transmis că și l-ar dori la FCSB, chiar dacă vara trecută, fotbalistul a evitat să vină sub comanda sa, alegând CFR Cluj.

Serie A ar fi campionatul unde este dorit, din nou, Louis Munteanu. Discuțiile sunt încă la început și mai durează până se va ajunge la un rezultat comun, cu toate că el a declarat că este vorba de o ofertă de 7 milioane de euro pentru jucătorul său.

„Nu înțeleg ce nu înțelege Gigi, e jucătorul nostru, sub contract. Avem o ofertă de 7 milioane, nu-l dau cu 2,5 milioane. Dacă va fi interesat și îl vom avea de vânzare în perioada de transferuri, vom vorbi, dar fără acest preț nu are rost să vorbim”, a reacționat Varga, conform gsp.ro.

Atacantul rămâne în continuare dorit în Italia, fiind urmărit de mai multe grupări.

Louis Munteanu a jucat la Fiorentina U19

În septembrie 2020, Munteanu a plecat de la Viitorul lui Gică Hagi, la Fiorentina, pentru suma de 1,7 milioane de euro. A evoluat pentru formația U19 a grupării Viola, unde a marcat de 13 ori în 40 de meciuri.
Atacantul a revenit sub comanda lui Hagi și a contribuit la titlul câștigat în 2023. Louis a fost cedat de Fiorentina la CFR Cluj, pentru 2,3 milioane de euro pe 50 la sută din drepturile federative, la care se adaugă bonusuri și comisioane. În total, Varga a plătit deja trei milioane de euro!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed