Gică Popescu a dat verdictul! Greşeala uriaşă a lui Gică Hagi. De ce Farul este aproape de a rata play-off-ul de Superliga

Gică Popescu a dat verdictul și a dezvăluit de ce Farul este aproape de a rata play-off-ul de Superliga. Greşeala uriaşă a lui Gică Hagi a fost legată de transferurile neinspirate făcute în perioada de mercato a veri.

Echipa lui Gică Hagi nu a avut un început de sezon bun. Rezultatele slabe au dus-o pe Farul pe locul 12 în clasamentul Superligii. Gică Popescu a dat din casă și a dezvăluit ce a adus în această situație formația alb-albastră.

Greșeala uriașă a lui Gică Hagi!

Farul se află pe locul 12 în Superliga, după 12 etape, cu 13 puncte, iar președintele clubului, Gică Popescu, a dat din casă. În ziua în care a împlinit 57 de ani, fostul mare fotbalist a recunoscut că transferurile realizate de fosta campioană în perioada de vară nu au fost inspirate.

”Nu este un sezon foarte bun până acum. Am mai avut astfel de începuturi de sezon proaste, dar am trecut prin aceste chestiuni, știm rezolvarea lor și ne-am echilibrat, cu trecerea timpului.

Sunt convins că va fi la fel si acum. Nu am fost inspirați când am făcut transferuri, dar la final de sezon cred că ne vom îndeplini obiectivul și vom fi în playoff.
Mereu au fost echipe care au dominat la început, dar care mai apoi nu au mai rezistat presiunii. Nu pot spune dacă Cluj și Petrolul vor rezista, nu au mai fost acolo, ca să știu dacă vor rezista”, a spus Popescu, conform digisport.ro.

Cadou neașteptat pentru Gică Popescu

Popescu a avut parte de un cadou neașteptat, chiar de ziua sa de naștere. A fost vizitat de către Joan Laporta, președintele celor de la FC Barcelona. Acesta l-a vizitat pe Gică Popescu, la Guvern, acolo unde ”Baciul” îndeplinește rolul de consilier al Premierului pe probleme de sport.

Fostul căpitan al naționalei nu a ratat șansa de a se fotografia cu șeful Barcelonei.

”O revedere specială chiar de ziua mea cu președintele Barcelonei. I-am făcut o primire călduroasă lui Joan Laporta la întâlnirea de la Guvern.  Aștept cu nerăbdare să mă întorc pe Camp Nou ca suporter.

Chiar dacă pe atunci nu conducea clubul @fcbarcelona, și-a adus aminte cu bucurie de perioada în care eram căpitan și am ridicat Cupa Cupelor.

Una gran alegria tornar-te a veure, @jlaportaoficial!”, a fost mesajul postat de Popescu pe social media.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed