Adrian Mutu l-a contrat pe Mircea Lucescu! Greşeala uriaşă a selecţionerului. Jucătorul care nu trebuia să lipsească de la naţională

Adrian Mutu nu înțelege de ce Mircea Lucescu nu l-a convocat la națională pe unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB. Fostul internațional român a spus clar că atacantul nu trebuia să lipsească din lotul primei reprezentative.

Daniel Bîrligea nu a fost convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Decizia selecționerului nu a fost înțeleasă de Adrian Mutu, care îl consideră unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga.

Adrian Mutu l-a contrat pe Mircea Lucescu!

Spre surprinderea multora, Daniel Bîrligea nu a fost convocat pentru dubla cu Cipru și Lituania. Fotbalistul sosit de la CFR Cluj s-a adaptat excelent la noua sa echipă, atât pe plan intern, cât și pe plan european.

Bîrligea are trei goluri marcate de când a fost transferat de FCSB. Atacantul român a spart gheața în partida cu Riga FS, din Europa League, după care a marcat un gol de trei puncte la Salonic, în meciul cu PAOK. Mai mult decât atât, atacantul a marcat și în campionat, în victoria cu Gloria Buzău, scor 3-2.

Conform fanatik.ro, Adi Mutu a comentat decizia lui Lucescu. În același timp a analizat și forma pe care o traversează ceilalți atacanți convocați de selecționerul echipei naționale de fotbal a României.

„Am fost mirat că Bîrligea nu a fost convocat, dar nu știu de ce nu a fost convocat. Mi se pare cel mai în formă atacant al nostru din acest moment. Nu știu ce a spus Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. M-am mirat, dar este alegerea selecționerului. Nu are nicio logică, cifrele lui, e o surpriză, mă așteptam să fie convocat.

Sunt curios, probabil toată lumea o să îl întrebe pe Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. Aici mai sunt și niște lucruri la care trebuie să te gândești. Alibec e mult mai vechi la echipa națională decât Bîrligea. E un anumit echilibru pe care trebuie să îl menții, probabil influența lui Alibec e diferită.”

Mutu i-a analizat și pe ceilalți atacanți

”Parcă Pușcaș era exclus, parcă așa am înțeles, nu? Și Pușcaș a dat niște goluri, dar și Bîrligea are gol la fiecare meci. Nu știu ce s-a întâmplat, sunt curios ce explicație o să ne dea selecționerul, dar e o întrebare bună pe care jurnaliștii i-o vor adresa. În România este cel mai în formă atacant.

Mi se pare că Drăguș și-a ieșit din formă de când s-a dus la Trabzonspor, nu are cea mai bună perioadă a lui. Probabil îl va costa la drum lung, se va vedea din ce în ce mai mult lipsa de minute. Pușcaș are o perioadă bună acum, a dat niște goluri, dar e fluctuant, dacă ne uităm la istoricul lui e o perioadă bună după o lungă perioadă în care a fost sub medie.
Alibec este în revenire de formă, dar cel mai în formă este Bîrligea, după părerea mea”, a declarat Adrian Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed