Adrian Mutu, adevărul despre oferta primită din Superliga. Ce condiții are Briliantul: ‘Nu este o perioadă propice’

Adrian Mutu a vorbit despre oferta pe care a avut-o din Superliga. Antrenorul a fost dorit de Hermannstadt, echipă pregătită de Marius Măldărăşanu. Briliantul spune că își dorește să revină pe banca tehnică, dar nu în orice condiții.

Fostul internațional este liber de contract de la începutul lunii aprilie a acestui an. Atunci și-a dat demisia de la CFR Cluj după eliminarea din Cupa României, scor 0-4 cu Corvinul Hunedoara, echipă din liga a 2-a.

Adrian Mutu, adevărul despre oferta din Superliga

Adrian Mutu își dorește să revină pe banca tehnică, dar spune că acum nu este un moment potrivit. Antrenorul a fost ofertat de Hermannstadt, dar a refuzat. Fostul internațional spune ă nu vrea să preia o echipă în mijlocul campionatului și l-a dat exemplu pe Marius Șumudică.

„Nu am discutat recent cu cei de la Hermannstadt. Au fost ceva contacte, dar acum două luni, nu acum. Momentan nu sunt interesat și le mulțumesc pentru interes. Consider că nu e o perioadă propice pentru un antrenor să ia o echipă.

Mai logic ar fi să o iei atunci când se întrerupe campionatul și când ai și o perioadă de pregătire ca să poți să-ți pui cât de cât amprenta și să pregătești echipa după filosofia ta.
Ne uităm și la Șumudică, a intrat pe parcurs și are dificultăți. Și el se plânge de anumite lucruri și cum spunea, nimeni nu are răbdare cu tine, presiunea e mare la o echipă ca Rapid.

Pot să antrenez în România, depinde ce proiect, dar nu acum”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Adi Mutu le-a mai antrenat pe FC Voluntari, FCU Craiova, Rapid și CFR Cluj. De la ultima și-a dat demisia după umilința din Cupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed