Dezvăluiri dureroase după decesul fotbalistului de 31 de ani! De ce a murit, de fapt, George Baldock. Este răsturnare totală de situaţie

Dezvăluiri dureroase după decesul fotbalistului de 31 de ani legitimat la Panathinaikos. Autoritățile din Grecia au investigat moartea lui George Baldock și au descoperit teribila cauză.

Mircuri seara, George Baldock a fost găsit fără suflare în piscina unei vile închiriate.

De ce a murit, de fapt, George Baldock

Autoritățile fac în continuare o investigație amplă la fața locului. După ce au fost luat în calcul scenarii precum sinuciderea, decesul prin atac de cord, un atac pulmonar, sau chiar crima, presa a anunțat că înecul a fost cauza decesului.

Totuși sunt neclare motivele care au dus la acest lucru. Lână pișcină, a fost găsită o sticlă de vodcă băută pe jumătate, iar autoritățile suspectează că nu ar fi fost singur înaintea decesului.

După cele întamplate, familia fotbalistului a emis un scurt mesaj pe rețelele de socializare. Aceștia au confirmat decesul fotbalistului și cer intimitate în aceste momente.

„Putem confirma cu tristețe faptul că George a murit. Suntem șocați de această pierdere teribilă. Rugăm media să ne respecte viața privată în aceste momente”, a transmis familia fotbalistului, pe Instagram.

Născut în Buckingham din mamă engleză și tată grec, Baldock și-a făcut junioratul la MK Dons, apoi a mai bifat în Regat echipele Northampton, Tamworth, Oxford United și Sheffield United.

Pe lângă campionatul din Grecia, Baldock a jucat și în Premier League, unde a jucat pentru Northampton, Tamworth, Oxford United și Sheffield United. La naționala Greciei, jucătorul a bifat 12 prezențe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed