Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Jucătorul dat afară de Gigi Becali vrea la naţională. Antrenorul din Superliga a spus clar

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Jucătorul dat afară de Gigi Becali vrea la naţională. Antrenorul din Superliga a spus clar. Fotbalistul care tocmai şi-a relansat cariera merită o şansă la echipa naţională.

Mircea Lucescu este sfătuit să se uite şi la jucătorul dat afară de Gigi Becali. După doar câteva luni la FCSB, latifundiarul din Pipera a renunţat la el.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

Ioan Ovidiu Sabău îi transmite lui Mircea Lucescu faptul că fundașul dreapta Radu Boboc ar merita să intre în angrenajul echipei naționale. Chiar dacă l-ar avea concurent pe post la națională pe Andrei Rațiu, unul dintre cei mai în formă fundași din țară, Sabău este încrezător că Boboc își poate face loc în lotul naționalei lui Mircea Lucescu.

„Îl văd pe Boboc cu mare, mare potențial. N-a confirmat la FCSB, dar e un jucător mult schimbat în bine. Dacă își rezolvă toate problemele va putea intra în circuitul echipei naționale, are o capacitate mare de efort. Concurență acolo cu Rațiu, îl văd să intre în angrenajul echipei naționale”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, în direct la Digisport.

Pus pe liber de FCSB la începutul anului 2023, Radu Boboc a semnat în vara anului trecut cu FC Voluntari. Acolo a evoluat până în luna iulie a acestui an, când a semnat cu U Cluj.

Sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, fundașul dreapta și-a relansat cariera. A devenit unul dintre fotbaliștii de bază ai liderului din Superliga. Pentru U Cluj a evoluat în 12 meciuri din tot atâtea posibile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed