Avertisment teribil pentru Marius Şumudică! Dumitru Dragomir, verdict crunt pentru Rapid. De ce nu se poate bate la play-off

Avertisment teribil pentru Marius Şumudică! Dumitru Dragomir, verdict crunt pentru Rapid. S-a aflat ce ce nu se poate bate la play-off echipa giuleşteană. Fostul şef al LPF a vorbit despre problemele de lot pe care le au rapidiştii.

Dumitru Dragomir i-a transmis un mesaj dur lui Marius Şumudică. Acesta nu  o poate duce pe Rapid în play-off.

Avertisment teribil pentru Marius Şumudică!

Marius Şumudică i-a luat locul lui Neil Lennon, dar rezultatele continuă să nu apară pentru giuleșteni. Două victorii, două remize și două înfrângeri are Rapid cu Şumudică antrenor. S-a vorbit despre o posibilă plecare a antrenorului, lucru infirmat însă de conducerea clubului.

Dumitru Dragomir este convins că Rapid are șanse destul de mici de a încheia sezonul regulat pe loc de play-off. Nu exclude o minune la echipa pregătită de Marius Șumudică, conform sport.ro.

Fostul președinte LPF susține că Șumudică este antrenorul pe care îl vede cel mai capabil să o ducă pe Rapid în primele șase. ”Mi-aș dori ca Rapid să vină în primele șase locuri, ceea ce nu cred, dar mi-aș dori. Mi-aș dori ca Șumudică să reușească să facă din nimic o echipă. Nu are nimic!

Are vreo trei jucători tineri de perspectivă, atât! Îl are pe Borza, îl are pe Cristi Ignat, l-aș pune și pe Rareș Pop. Are jucători tineri talentați, dar restul, viteza întâi și a doua.

Șucu, dacă are răbdare cu Șumudică, poate să se bată la anul la titlu, dar anul ăsta, să forțeze să intre în primele șase, ceea ce nu cred, dar minuni s-au mai văzut în fotbal”, a spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Momentan, cei de la Rapid se află pe locul 12 în Superliga, cu doar 13 puncte, după 12 etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed