S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac! Cum a ajuns, de fapt, în spital. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac! S-a aflat cum a ajuns, de fapt, în spital. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Ies la iveală amănunte despre magnat. Totul după ce s-a aflat că fostul jucător de tenis a ajuns pe patul de spital.

Ion Ţiriac a fost internat miercuri într-un spital din Viena. Acum ies la iveală detalii despre starea sa de sănătate.

S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac!

Ion Țiriac este în afara oricărui pericol, conform gsp.ro. Sursa citată spune că fostul mare jucător de tenis a contractat o răceală și s-a internat pentru un control de rutină. mai mult, magnatul nu are probleme grave de sănătate. Acesta s-a internat la Viena pentru un control de rutină. Miliardarul român face asta periodic și nu este vorba despre nimic îngrijorător.

Țiriac și-a dorit să facă mai multe analize pentru a evita orice risc. Era așteptat miercuri în calitate de invitat al Fundației Metropolis, însă a fost nevoit să amâne tocmai din cauza acestui control de rutină.

În 2020, Țiriac a fost internat pentru 8 zile într-o clinică din Germania. Asta după ce s-a infectat cu coronavirus. El ar fi contractat acest virus din Statele Unite ale Americii. Țiriac este cel mai bogat român în 2024, conform presei de specialitate. Omul de afaceri are o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed