Jurnaliștii greci, avertisment pentru șeful lui PAOK Salonic! Răzvan Lucescu nu duce lipsă de oferte. Rivalele l-ar instala imediat

Jurnaliștii greci îi atrag atenția șefului de la PAOK Salonic. Aceștia anunță că echipe cu renume abia așteaptă ca Răzvan Lucescu să-și dea demisia.

Antrenorul a fost deranjat de atitudinea unor suporteri și în cadrul unei conferințe a anunțat că în cazul în care munca sa nu este apreciată este pregătit să plece de la echipă.

Jurnaliștii greci, avertisment pentru șeful lui PAOK Salonic

PAOK înregistrase trei înfrângeri consecutive, iar fanii au luat foc. După ce în ultima etapă echipa conduse de Răzvan Lucescu a câștigat cu Levadiakos, scor 2-0, românul a anunțat că este pregăti să-și dea demisia. 

Presa din Grecia a reacționat și îl laudă pe tehnician. Jurnalistul Kostas Vassilopoulos anunță că șefii celor trei echipe care luptă pentru titlu sunt cu ochii pe el și că i-ar face imediat o ofertă.

„Un antrenor care, acum doar câteva luni, și-a condus echipa spre un titlu care le-a provocat și le va mai provoca mândrie celor care țin cu PAOK, ceva pentru care va fi ținut minte decenii întregi. Un antrenor care a câștigat titluri cu PAOK cât au obținut toți ceilalți dinaintea lui la un loc (n.r. PAOK are patru titluri, 1976, 1985, 2019 și 2024).

Un antrenor care, atunci când va pleca de la PAOK, va fi PRIMA alegere pentru banca celor de la Panathinaikos, Olympiacos și AEK. Luați-o pe asta”, a spus Kostas Vassilopoulos, potrivit SDNA.

„Faptul că Lucescu a revenit în Grecia înseamnă ceva. Nu știu ce se întâmplă, dar nu renunți ușor la un astfel de antrenor. Nu știu despre ce ar putea fi vorba.

În orice caz, nu-mi schimb impresia despre Lucescu. Părerea mea a fost și este că Lucescu e cel mai bun. E uriaș, își face treaba foarte bine și e un lider pur. Cu siguranță AEK îl așteaptă, indiferent de orice”, a spus și fostul jucător grec Dinos Ballis, conform Metrosport.

Totuși, este greu de crezut că Răzvan Lucescu ar mege la o altă echipă din Grecia dacă s-ar despărți de PAOK Salonik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed