Dan Şucu se va enerva grav! Urmează să-i bage în şedinţă pe rapidişti. Continuă criza în Giuleşti

Transferurile lui Dan Şucu din această vară nu s-au simțit deloc la Rapid, iar acest lucru se resimte în clasamentul din Superliga. Rapidiștii sunt mai aproape de ultimul loc decât de play-off.

4,3 milioane de euro a investit Dan Șucu în perioada de mercato din această vară, doar pentru a înregistra 2 victorii în 12 etape, ambele cu Marius Șumudică pe banca tehnică.

Dan Şucu se va enerva grav!

După înfrângerea suferită cu Botoșani, 2-0, Dan Șucu a organizat o ședință cu Marius Șumudică din care a rezultat că tehnicianul are mână liberă să facă ce vrea la echipă, ce considră el de cuviință că poate face o schimbare.

Ei bine, patronul nu este singurul care are încredere în tehnician, ci și Ilie Dumitrescu.

Prezent la Digi Sport, fostul internațional a vorbit despre situația de la Rapid, și consideră că transferurile sunt de vină.

”Proiectul ăsta e pentru un an și jumătate, nu pentru cinci etape. El și-a pus amprenta cu Boupendza, N’Jie, Christensen și cine a mai venit. Eu am mare încredere în Grameni. Pacientul nu arăta foarte bine când a venit Șumudică. Sunt câteva elemente de bază, pregătirea de bază care contează enorm, pregătirea mentală. Nu există lideri la Rapid. În fiecare compartiment, trebuie să ai lideri”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Prezent în același platou, Ion Crăciunescu, fost arbitru, a intervenit și a spus că cel responsabil cu transferurile să își asume vina.

”Eu cred că greșeala mare la Rapid a fost când au investit sume mari în jucători care nu fac față. Departamentul de scouting. Uite ce joacă ei. Indiferent cine este la departament, trebuie să-și asume o responsabilitate, că oamenii ăia nu au restanțe salariale”, a afirmat Ion Crăciunescu.

Totuși, Ilie Dumitrescu este convins că Dan Șucu va lua măsuri.

”Se va face o analiză. Cu siguranță Șucu o să-i ia la întrebări. ‘De ce am plătit suma asta pe jucători’?”, a replicat fostul mare internațional.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed