Dezvăluirea momentului despre Ianis Hagi! Un fost coleg al lui Gică Hagi a spus clar. Ce trebuie să se întâmple la Rangers

Ianis Hagi a fost chemat la prima echipă a lui Rangers după o absență destul de lungă. În primul meci jucat pentru scoțieni, internaționalul român a avut un assist, dar din păcate a văzut cartonașul roșu câteva minute mai târziu.

Florin Răducioiu îl sfătuiește pe Ianis Hagi să nu plece de la Rangers și să lupte pentru poziția de titular.

Florin Răducioiu: „Ianis Hagi trebuie să se bată acolo”

Românul a fost împrumutat la Alaves, iar în această vară a reevenit la Rangers. Din cauza unor discuții legate de contract, a fost trimis la echipa a doua. Chiar dacă a avut oferte din Superliga, tricolorul a decis să nu plece din Scoția. După ce a ajuns la o înțelegere cu șefii clubului, Hagi a fost rechemat la prima echipă.  În primul meci a oferit o pasă de gol, apoi din păcate a fost eliminat.  

Florin Răducioiu îl sfătuiește să nu cedeze și să se lupte pentru poziția de titular la Rangers.

„Deocamdată, dacă a fost reprimit la prima echipă, trebuie să se bată acolo și să încerce să se impună prin calitățile pe care le are. E clar că el trebuie să joace și să își câștige un loc de titular. Mi-aș dori, de ce nu, să fie acolo. Am înțeles că îi place foarte mult acolo”, a declarat Răducioiu, pentru PRO TV și Sport.ro.

Ianis Hagi a fost chemat de Mircea Lucescu la echipa națională pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Cipru și Lituania. Se așteaptă ca fiul lui Gică Hagi să fie inclus și în lotul final.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed