Silviu Lung, mesaj pentru Mircea Lucescu înaintea dublei decisive! Analiza făcută de fostul portar al naționalei. Ei sunt arma secretă a României

Maestrul Silviu Lung are încredere în echipa națională și consideră că tricolorii pot ajunge la Campionatul Mondial sub îndrumarea lui Mircea Lucescu. Acesta spune că alegerea celui mai titrat antrenor român la cârma naționalei a fost cea mai bună mișcare făcută de FRF.

România va juca două meciuri în deplasare în această lună octombrie. Pe 12 se va deplasa în Cipru, iar pe 15 în Lituania.

Silviu Lung crede în șansa României cu Mircea Lucescu

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Sportbull, Silviu Lung a vorbit despre calitățile echipei naționale a României. Fostul portar a dezvăluit că arma secretă a lui Mircea Lucescu sunt portarii.

„Domnul Mircea Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-a avut România, dacă nu chiar cel mai mare. Cred că, cuvintele sunt de prisos. Este o mutare foarte bună făcută de domnii de la Federație. Cred că împreună vor face o treaba foarte bună.

Toți portarii au arătat o formă bună, mai ales în ultimele meciuri. Târnovanu, în ultimele trei meciuri, a făcut partide foarte bune. Niță, la fel, în Arabia Saudită, Moldovan la fel, a apărat toate meciurile a Sassuolo, sunt în primele trei locuri și a făcut meciuri foarte bune.

Deci, probabil că, la ora jocului, vor decide antrenorii, în funcție de forma de moment.

Avem portari buni și foarte buni, la toate nivelele, de la nivelul de juniori până la echipele de U20 și U21, inclusiv echipa națională. Din punct de vedere al portarilor, stăm foarte bine.

(nr. meciurile cu Cipru și Lituania) Vor fi două meciuri grele. Nivelul valoric a început să se echilibreze, dar noi avem un oral bun și avem speranțe că vom obține rezultate pozitive”, a spus Silviu Lung, pentru Sportbull.

Înaintea meciurilor directe, România este lider de grupă, cu maxim de puncte, 6.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed