Șoc în lumea fotbalului. Un jucător de națională a fost găsit mort în piscină. Avea doar 31 de ani

O veste cumplită a zguduit lumea fotbalului. George Baldock a fost găsit mort în piscina casei sale din Atena. Acesta juca la Panathinaikos din vară, după transferul de la Sheffield United.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Din câte se știe, fostul internațional nu suferea de nicio afecțiune.

George Baldock a fost găsit mort în piscină

Polițiștii au fost primii care au ajuns la fața locului. Au încercat să-l salveze pe George Baldock, dar nu au mai putut să facă nimic.

Potrivit presei din Grecia, pe marginea piscinei era o sticlă de vodcă jumătate goală.

S-a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Întreaga familie fotbalistică din Super League își exprimă regretul față de pierderea jucătorului de la Panathinaikos și echipa noastră națională, George Baldock, și transmite cele mai sincere condoleanțe familiei și celor iubiți”, a fost reacția ligii.

Cele mai multe cluburi din primul eșalon au postat reacții similare.

Baldock avea dublă cetățenie și a ales să joace pentru Grecia.  Adunase 12 prezențe în tricoul țării sale din vara anului 2022, când a debutat. Fotbalistul și-a făcut junioratul la MK Dons. Apoi a jucat pentru Northampton, Tamworth, Oxford United și Sheffield United, dar și pentru IBV (Irlanda) pentru o scurtă perioadă.

În vara acestui an a plecat de la Sheffield United și a semnat cu Panathinaikos.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed