‘Eu nu sunt milogul nimănui’. Cristi Săpunaru face scandal! Ce spune despre viitorul său de la Rapid

Cristi Săpunaru revoltat pe lucrurile care au ieșit în spațiul public. Căpitanul de la Rapid neagă cu vehemență că ar fi pus presiune pe patronul clubului pentru a-i prelungi contractul.

Ajuns la 40 de ani, Cristi Săpunaru încă este unul dintre jucătorii de bază ai Rapidului. Acesta mai are contract cu echipa până la finalul sezonului curent.

Cristi Săpunaru face scandal! ‘Eu nu sunt milogul nimănui’

Din cauza acestui lucru, în presă a ieșit informația cum că jucătorul ar pune presiune pe Dan Șucu să îi prelungească înțelegerea, însă nu este nimic de genul acesta, susține căpitanul.

Săpunaru vrea să joace în continuare fotbal, iar dacă clubul decide că nu vrea să se mai bazele pe serviciile sale, el nu se va opune niciodată, deoarece poate foarte bine să își continue cariera și în Liga 3, 4 sau 5.

„Eu nu sunt milogul nimănui. Repet, Săpunaru n-a fost și nu va fi niciodată milogul nimănui. Dacă Rapidul consideră că nu mai are nevoie de mine, plec fără niciun fel de probleme, că o fi din iarnă, că o fi din vară… Plec!

Îmi iau frumos ghetele, îmi iau tricoul, îmi iau echipamentul și îmi văd de viața mea. Am din ce să trăiesc, am o familie minunată, dacă vreau să mai joc fotbal după 40 de ani, pot să o fac de plăcere și în Liga 3, în Liga 4 sau în Liga 5. Nu este niciun fel de problemă, viața nu se oprește aici.

Sunt extrem de afectat de cele care au apărut, pentru că, probabil, o parte dintre cei care iubesc Rapidul și poate unii care țin și la mine vor crede aceste rânduri și vor spune «Ia uite-l și pe disperatul ăsta, nu se mai oprește!». Nu vreau și nu am făcut niciodată niciun demers, n-am scos nicio consoană prin care să-i spun cuiva sau să-i dau de înțeles cuiva că vreau să mai prelungesc cu încă un an contractul cu Rapid. Eu aici, la Rapid, vreau să ajut ceea ce iubesc.

Dar dacă nu mai pot să ajut ceea ce iubesc, nu este niciun fel de problemă, mă retrag. Nu vreau să fac rău acelui ceva pe care îl iubesc, adică Rapidului. Sunt dezamăgit, sunt afectat. M-au sunat prieteni care m-au luat în bâză. «Ce bă, mai vrei să mai stai încă un an la Rapid? Nu îți ajunge?”, a spus, la Fanatik, Cristi Săpunaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed