Simona Halep a dat lovitura! Investiţia uriaşă făcută de sportivă. În joc sunt milioane de euro / Foto

Simona Halep a dat lovitura! Investiţia uriaşă făcută de sportivă. În joc sunt milioane de euro. Fostul lider mondial WTA se implică masiv şi în afaceri. Tocmai a distribuit pe pagina ei de Instagram o poză cu hotelul Drachenhaus, din centrul Brașovului.

Simona Halep a achiziţionat acest hotel în anul 2017 cu suma de 2.000.000 de euro. Acum, îi face reclamă.

Simona Halep a dat lovitura!

Simona Halepcare deține un complex turistic și la malul mării. La hotelul din Braşov a investit însă o sumă uriașă pentru renovarea proprietății. Românca și-a investit o bună parte din averea pe care a câștigat-o din tenis în imobiliare, iar printre altele, sportiva din Constanța deține și două complexuri turistice impresionante, unul în Constanța și unul în Brașov.

La malul mării este proprietara Lotus Studios, un complex de trei stele care se află în Mamaia Nord și care e la doar 150 de metri de plajă. În Brașov, Halep deține hotelul Drachenhaus. Acesta beneficiază tot de trei stele și are vedere la Tâmpa.

2.000.000 de euro a achitat Simona pentru hotelul din Braşov. A mai investit mai bine de jumătate de milion de euro în renovarea lui. Clădirea, care se află la aproximativ 500 de metri de centrul vechi al Brașovului, este una istorică și datează din secolul XIX. Simona a reușit să îi păstreze farmecul original. A consolidat-o și modernizat-o astfel încât să respecte standardele înalte ale zilelor noastre.

Halep a ales să distribuie pe pagina de Instagram o poză de actualitate cu hotelul Drachenhauss din Brașov. Pentru noaptea de 16 spre 17 octombrie, cea mai ieftină cameră costă 528 de lei. Puțin peste 100 de euro.

Sursa foto captura Instagram

Hotelul Simonei are vedere atât către muntele Tâmpa, cât și către cartierul medieval al Brașovului, în funcție de camerele care sunt alese. Pe Booking, unul dintre cele mai renumite site-uri pentru rezervări atunci când vine vorba de hoteluri, complexul deținut de Simona Halep a primit peste 2.600 de evaluări din partea clienților. Scorul obținut este de 8.4. În ceea ce privește locația, nota oferită este 9.4, pentru că este poziționat chiar în cea mai râvnită zonă din Brașov.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed