Ion Ţiriac, internat în spital! Probleme de sănătate pentru cel mai bogat român. A plecat, de urgenţă, din România

Ion Ţiriac, internat în spital! Probleme de sănătate pentru cel mai bogat român. A plecat, de urgenţă, din România. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre fostul mare jucător de tenis.

Ion Ţiriac este internat în spital, în Viena. Cel mai bogat român a ales să plece din ţară pentru a se trata.

Ion Ţiriac, internat în spital!

Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre Ion Ţiriac. Magnatul trebuia să fie prezent la un eveniment, în decursul zilei de miercuri. L-a ratat însă din cauza problemelor de sănătate pe care le are, conform as.ro.

Sursa citată spune că Țiriac este internat într-un spital din Viena, capitala Austriei. Starea sa de sănătate nu este una gravă. S-ar fi îmbunătățit în ultima perioadă. Nu este prima dată când Ţiriac este internat.

A mai fost pe patul de spital timp de 8 zile, atunci când a fost infectat cu Covid-19. La momentul respectiv, miliardarul român a stat internat 8 zile, într-o clinică din Germania.

„Am avut Covid, am fost unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă.

E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea”, spunea Ion Țiriac, la momentul respectiv.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed