Cristina Neagu s-a dezlănţuit! Ce este obligatoriu să se întâmple în Bucureşti. Messi din handbal a spus clar

Cristina Neagu s-a dezlănţuit! S-a aflat ce este obligatoriu să se întâmple în Bucureşti. Messi din handbal a spus clar. Sportiva care se va retrage din sport la finalul sezonului a avut un mesaj direct către autorităţi.

Cristina Neagu spune că Bucureştiul are nevoie disperată de o sală polivalentă. Asta pentru că actuala nu este la nivelul de care capitala României are nevoie.

Cristina Neagu s-a dezlănţuit!

Jucătoarea celor de la CSM Bucureşti a spus clar. Actuala Sală Polivalentă este depăşită. Este construită cu 50 de ani în urmă, iar standardele s-au schimbat în 2024. Polivalenta din Tineretului are o capacitate de puţin peste 5.000 de locuri, una mică dacă o comparăm cu cea din Cluj, care are 10.000 de locuri.

Cristina Neagu le-a dat ordin politicienilor, conform as.ro. „E clar că pe partea asta de infrastructură stăm rău şi nu numai la handbal. Dacă ar fi să mă raportez la sportul pe care îl practic, cu o sală polivalentă, ce mai e de spus când în capitala ţării nu avem o sală polivalentă nouă, jucăm într-o sală de pe vremea lui Ceaşescu. Cred că ar fi extrem de important să se realizeze acest proiect, peste un an, doi, cinci poate nu mai mult.

Oamenii să realizeze cât de mult înseamnă sportul. Sportivii pot inspira alţi copii, care să ajungă să îşi dorească să ajungă cineva, ne uităm şi la ceilalţi sportivi, care au fost la Jocurile Olimpice şi care inspiră alţi copii.

Aceşti copii au nevoie de un loc unde să crească şi să devină, la rândul lor, un exemplu pentru alţii. Pot spune că avem nevoie disperată de o sală polivalentă în Bucureşti.

Eu mi-aş dorit atât de tare să joc într-o sală polivalentă nouă… e clar că nu voi reuşi. Îmi doresc pentru alte generaţii. E atât de important să ai vestiarul tău, cu tot ce îţi trebuie, bazin, recuperare. Nu este nimic deosebit, este ceva necesar”, a spus Cristina Neagu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed