Avertisment pentru Marius Şumudică! Adevăratele probleme ale celor de la Rapid. Verdict dur pentru giuleşteni

Marius Şumudică atenționat de un fost atacant. Greșelile comise de giuleșteni care au dus la situația actuală a echipei. Ionel Ganea consideră că Rapid nu se poate bate pentru primele locuri după ce și-a vândut toți jucătorii importanți.

După 12 etape disputate, Rapid este pe locul 12, cu doar 13 puncte acumulate, însă atât oficialii echipei, cât și Ionel Ganea, au încredere ca Marius Șumudică poate redresa situația.

Avertisment pentru Marius Şumudică!

Fostul fotbalist crede că situația actuală a echipei este cauzată de plecarile jucătorilor buni, iar acum este greu ca Rapidul să se bată pentru primele locuri. Singura variantă, pentru acest sezon, este ca Sumudică să reușească să se lupte pentru play-off, după care să își construiască o echipă.

„Schimbările astea foarte devreme la o echipă afectează jocul echipei, omogenitatea, relațiile de joc între jucători

Trebuie să fim foarte cinstiți și corecți, dar au vândut foarte mulți jucători. Nu este pozitiv pentru echipă, când tu îți propui niște obiective foarte mari. E ca și cum eu vreau să merg cu mașina 500 de kilometri, dar nu am benzină decât pentru 300. Așa și la Rapid, ei vor în play-off, între primele trei, dar nu are marfă, nu au jucători.

Șumi are o misiune grea acum. Îi tot critica pe alți antrenori care erau la Rapid, nici el nu este într-o poziție bună acolo în acest moment. Conducerea i-a dat încredere, dar dacă n-are jucători, tot cu ăștia merge înainte, nu știu cât se mai poate salva.

I-am spus lui Șumi, chiar înainte să mă sunați, să restarteze puțin echipa. Dacă poate, să prindă play-off-ul, iar după aceea făcută o echipă pentru viitor”, a declarat, pentru iamsport.ro, Ionel Ganea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed