Drama uriaşă a rivalei Simonei Halep! A trăit un adevărat coşmar. Propriul tată i-a distrus viaţa

Jelena Dokic, fostă jucătoare de tenis din Australia, a vorbit cu lacrimi în ochi despre cea mai mare realizare a sa, ruinată fiind de către propriu tată! În urmă cu șapte ani, sportiva a scos pe piață o carte inspirată din propria-i poveste de viață. A fost chinuită și abuzată de către Damir Dokic, acesta fiindu-i și antrenor în începuturile carierei.

În prezent, Jelena va expune pe marile ecrane și propriul documentar, bazat pe besteseller-ul „Unbreakable”. Filmul va rula în cinematografe începând cu data de 7 noiembrie a acestui an.

Jelena Dokic a trăit un adevărat coşmar!

La vârsta de doar 16 ani, australianca reușea să se impună în fața numărului 1 mondial, Martina Hingis, la Wimbledon. Această realizare uriașă a fost doar începutul unui vis urât pentru Jelena.

„Ştiam că dacă voi pierde, consecinţele vor fi catastrofale. Ştiam ce se va întâmpla. Nu era un centimetru din corpul meu care să nu fie vânăt. M-a lovit cu pumnul. Apoi m-a pus să stau dreaptă şi m-a lovit în tibie cu pantofii lui ascuţiţi de oraş. Când am strigat de durere, m-a forţat să revin în poziţie şi a făcut-o din nou!”, a explicat aceasta, în carte.

În cadrul podcast-ului Headgame, Jelena a explicat cum tatăl ei a început să o trateze cu un comportament abuziv încă din copilărie: „Lucrurile nu au făcut decât să se înrăutăţească, mai ales în spatele scenei. Când am pierdut semifinala de la Wimbledon (cu Lindsay Davenport, în 2000), plângeam la telefon cu tatăl meu, iar el mă insulta.

Mi-a spus că sunt o ruşine şi o umilinţă pentru familia noastră. În acea noapte, mi-a interzis să dorm în hotelul în care eram cazaţi. M-a dat afară. În cele din urmă, mi-am petrecut noaptea în vestiarul jucătorilor, unde echipa de curăţenie m-a găsit în dimineaţa următoare!”.

„Am fost aproape să mă arunc de la balconul de la etajul 26, să-mi iau viața!”

8 aprilie 2022. Jelena Dokic a fost la un pas să se sinucidă.

„8 aprilie 2022. Am fost aproape să mă arunc de la balconul de la etajul 26, să-mi iau viața. Nu voi uita niciodată acea zi. Totul era încețoșat. Totul era întunecat, doar lacrimi, tristețe, depresie, anxietate și durere. Ultimele șase luni au fost grele.

Am plâns continuu. De la a mă ascunde în baie când sunt la serviciu pentru a-mi șterge lacrimile ca să nu le vadă nimeni și până la plânsul de neoprit de acasă, între cei patru pereți ai mei, totul a fost insuportabil. Sentimentele constante de tristețe și durere pur și simplu nu dispar și viața mea a fost distrusă. Mă învinovățesc constant, nu cred că sunt demnă de iubire și sunt speriată!”, a povestit australianca, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed