Elias Charalambous, în alertă! Ce se întâmplă cu jucătorul ajuns în vară la FCSB. Mihai Stoica a dat toate detaliile

Elias Charalambous, în alertă! Mihai Stoica a dat toate detaliile despre situația jucătorului care a ajuns în vară la FCSB. Fundașul venit de la Farul Constanța, nu a mai evoluat de mai mult de o lună de zile.

Elias Charalambous nu se poate baza pe David Kiki, fundașul transferat de Gigi Becali, în vară, de la Farul. Motivul real legat de absența acestuia, este accidentarea suferită de jucător la echipa națională.

Elias Charalambous, în alertă!

Meme Stoica a făcut lumină cu privire la viitorul internaționalului din Benin.
Adevăratul motiv pentru care apărătorul dreapta nu mai joacă, este legat de o accidentare pe care a suferit-o la ultima pauză generată de meciurile echipelor naționale.

David Kiki nu a mai jucat un meci oficial pentru FCSB din data de 26 iulie 2024. Atunci a fost integralist în înfrângerea cu Oțelul Galați din etapa 3 a Superligii, scor 0-2.

Ulterior, fundașul a fost rezervă la toate meciurile din luna august. În septembrie, după convocarea la naționala din Benin, la care a fost prezent, Kiki nici măcar nu a mai prins lotul celor de la FCSB.

Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Mihai Stoica a dat câteva detalii. Președintele de la FCSB, a transmis că David Kiki așteaptă un verdict de la un doctor specialist din Bordeaux, Franța.

”Cu Kiki asteptăm și acum un feedback de la un profesor din Bordeaux, să spună dacă are altă părere decât doi specialiști români de renume care s-au pronunţat și au anunţat că are nevoie de operație. Nu, accidentările nu au legătură. Aici sunt leziuni mici şi au fost cauzate de terenurile grele, de ritmul accelerat de joc, iar ritmul va mai fi. Nu e vreo problemă grea”, a declarat Meme Stoica, la Prima Sport.

În presă s-a vehiculat că Gigi Becali încearcă să scape de el înainte de pauza de iarnă, dar însuși patronul FCSB a mărturisit în fața reporterilor că acest lucru nu e adevărat:

”Kiki nu mai joacă până în iarnă, ce să-i fac?”, a spus Gigi Becali, sugerând că internaționalul din Benin s-a accidentat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed