David Popovici, de nerecunoscut! Surpriză uriaşă pentru campionul român. Imaginile au devenit virale / Video

Moment special pentru David Popovici, care l-a lăsat fără cuvinte. Moderatorii emiziunii radio Morning ZU i-au pregătit o surpriză de proporții multiplului medaliat olimpic, mondial și european.

David Popovici a fost invitat în emisiunea de la Radio Zu, moderată de Daniel Buzdugan și Mihai Morar, acolo unde a fost surprins cu prezența solistului trupei sale preferate, Doru de la Om la lună.

David Popovici, de nerecunoscut!

Unul dintre moderatorii emisiunii, Mihai Morar, a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip din timpul emisiunii în care l-au avut ca invitat pe David Popovici, în timp ce înotătorul era plin de emoții, datorită surprizei plăcute.

„Asta spune multe despre omul David Popovici. L-am adus live în studioul Radio ZU pe solistul de la Om la lună, cel care cântă piesa lui manifest”, a scris Mihai Morar, pe Instagram, în dreptul videoclipului cu David.

Vizibil emoționat, David a putut spune doar trei cuvinte. „Ia, uite, mă”.

După care i-a strâns mâna lui Doru, de la Om la lună, și a ascultat piesa lui preferată în direct.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

„David își donează echipamentul de pe podiumul JO Paris 2024 pentru orice donație începând de la 50 de lei pentru construcția unei case familiale pentru 11 copii cu dizabilități severe”, a reamintit Mihai Morar celor care îl urmăresc, ca un îndemn pentru a ajuta AICI, așa cum si campionul olimpic o face.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed