Gigi Becali, făcut praf în direct! Dumitru Dragomir i-a dat un mesaj clar. Greşeala uriaşă pe care o poate face

Dumitru Dragomir nu crede în transferurile pe care Gigi Becali vrea să le facă. Fostul șef al ligii este de părere că cei doi jucători pe care patronul vrea să îi aducă la FCSB nu se potrivest stilului de joc.

Gigi Becali a pus ochii pe Louis Munteanu și Nicolae Stanciu, pe care vrea să îi transfere în această perioadă de mercato din iarnă.

Gigi Becali, făcut praf în direct!

După declarațiile date de Gigi Becali, Dumitru Dragomir a intervenit și l-a atenționat pe patron că jucătorii pe care îi dorește nu au ce căuta la FCSB, deoarece au un stil diferit de joc.

Mai mult de atât, fostul șef al ligii a observat că Gigi l-a lăudat și pe Oshima, jucătorul lui Costel Gâlcă, însă, din nou, l-a avertizat că nu este demn pentru FCSB.

„Nu aș lua pe niciun dintre ei dacă eu aș fi acolo. FCSB-ul are alt stil de joc cu Șut și cu Lixandru, care s-a accidentat săracul. Îmi pare rău de el, juca bine.

Pe Stanciu nu l-aș lua, iar Louis Munteanu nu joacă la FCSB. Ori el, ori Bîrlgiea. Și nu e mai bun decât Bîrligea. Munteanu nu e jucător de bandă. Înseamnă că Gigi nu știe nimic.

Jucător de bandă e Tavi Popescu. Poate că pe Stanciu l-aș lua. Oshima face 4 preluări până dă o pasă. Ăștia nu sunt jucători”, a declarat, conform Fanatik, Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed