Gigi Becali râde de Dan Șucu! Mesaj ironic pentru cei de la Rapid. Giuleştenii sunt în criză

Gigi Becali îl sfătuiește pe patronul de la Rapid, Dan Şucu! Latifundiarul din Pipera a avut un mesaj ironic la adresa alb-vișiniilor. Giuleștenii trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al rezultatelor.

Rezultatele negative continuă pentru Rapid, care a fost învinsă, în deplasare, de FC Botoșani, scor 0-2. Gigi Becali a vorbit despre Dan Șucu pe care îl și sfătuiește în privința echipei. Giuleștenii nu reușesc să găsească drumul spre victorie nici cu Șumudică pe bancă.

Gigi Becali îl înțelege pe Dan Șucu!

FCSB a câștigat, pe Arena Națională, scor 3-2, cu Gloria Buzău, într-un meci din cadrul etapei a 12-a din Superliga. În aceeași rundă, Rapid a fost învinsă, în deplasare, de FC Botoșani, scor 0-2.

Formația antrenată de Marius Șumudică este pe locul 12, cu doar 13 puncte în doar 12 etape, și golaveraj -3.

Rapid trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al rezultatelor și este mai aproape de retrogradare decât de play-off în acest moment.
Întrebat despre rivala din Giulești, Becali a evitat să facă declarații pe această temă.

„Nu mă bag! Nu e frumos acum să vorbesc de ei, au o suferință. Să te bată Botoșani, e suferință. Eu închideam televizorul, nu mai vorbeam cu nimeni, dacă eram în locul lor.”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Liderul clasamentului în acest moment este U Cluj, cu 23 de puncte, la trei diferență de ocupanta locului secund, CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed