Noi probleme pentru Dinamo! De ce nu pot scăpa câinii de insolvenţă. Andrei Nicolescu a făcut dezvăluiri complete

Noi probleme pentru Dinamo! Andrei Nicolescu a dezvăluit ce stă în calea ieșirii lui Dinamo din insolvență. Administratorul echipei a transmis că echipa mai are un singur proces până la traversarea acestei probleme.

Andrei Nicolescu a transmis că Dinamo mai are un singur proces, cu Vasile Şiman, fostul patron de la Sportul Studențesc pentru a putea ieşi din insolvenţă. Administratorul „câinilor„ a mai subliniat faptul că Dinamo nu mai are datorii şi de asemenea este un club care produce.

Andrei Nicolescu a făcut dezvăluiri complete!

Dinamo se află la a doua insolvenţă din istoria clubului. În acest sezon, în cazul în care vor ocupa un loc de cupe europene sau vor câştiga Cupa României, „câinii” nu vor putea participa în competiţie, din cauza insolvenţei.

Nicolescu a transmis că Dinamo mai are un singur proces, cu Vasile Şiman, pentru a putea ieşi din insolvenţă. „Câinii” se judecă cu fostul patron de la Sportul Studenţesc privind transferul lui Ionuţ Şerban, din urmă cu 11 ani. La momentul respectiv, mijlocaşul a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, iar lui Şiman i-a fost promis un milion de euro, pentru un viitor transfer al jucătorului.

Administratorul echipei a mai subliniat faptul că Dinamo nu mai are datorii şi este un club care produce.

„Mai avem doar dosarul cu domnul Șiman, pe 14 octombrie, va fi cu cale de atac, să vedem dacă se va rezolva. Din ce am înțeles acea creanță este făcută înainte de prima procedură de insolvență. Apoi a fost și o perioadă în care fotbalistul nu a avut contract, să vedem.

Nu avem datorii, totul este plătit la timp. Dinamo nu a găsit bani, este vorba de proiect. De unii oameni care s-au alăturat acestui proiect și care încearcă să readucă Dinamo unde era. Lucrurile s-au stabilizat acum un an, avem bani, dar nu toți care ne trebuie.

Dinamo produce, nu trebuie susținut 100 %. Dinamo vinde, are ticketing, contracte de branding. În proiectul pe care l-am pus inițial pe masă mai trebuiau 12 milioane de euro în 3 ani, în afară de acele venituri.

Acum investițiile sunt undeva la 7.500.000 euro, anul trecut și anul ăsta, ele sunt făcute pentru a stabiliza clubul”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Dinamoviștii au un parcurs foarte bun în actualul sezon de Superliga. Câinii se află pe locul cinci în clasament, cu 18 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed