Lovitură totală pentru Gigi Becali! S-a aflat adevărul despre Nicuşor Stanciu. De ce nu vine, de fapt, la FCSB

Gigi Becali speră că poate să îl readucă pe Nicuşor Stanciu la FCSB, iar declarațiile date de căpitanul echipei naționale l-au pus pe patronul roș-albaștrilor și mai mult pe jar. Totuși, este imposibil un transfer în iarnă.

Nicuşor Stanciu, care se află în prezent în cantonamentul echipei naționale, este legitimat la Damac, cu care mai are contract până în iunie 2025.

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Nicuşor Stanciu nu vine la FCSB

Totuși, Gigi Becali dorește să îl transfere la FCSB în perioada de mercato din această iarnă.

Această dorință a latifundiarului a revenit odată cu declarațiile date de Nicuşor Stanciu. „Nu o să rămân toată viața în Arabia. Sunt în ultimul an de contract și în iarnă voi intra în ultimele șase luni de contract. Vom vedea ce se întâmplă. Dacă ar fi să mă întorc în țară și Steaua să mă dorească, ar fi prima variantă”.

Ceea ce l-a făcut pe Gigi Becali să declare că, din iarnă, este așteptat la FCSB. „Oricând vrea el vine jucător, antrenor secund, ce vrea el. Din iarnă ce vrea el, îl bag imediat”.

Doar că, în ianuarie Stanciu va întra în ultimele luni de contract cu Damac și, abia de atunci poate începe negocierile cu o altă echipă. Până atunci, este aproape imposibil ca Gigi Becali să îl transfere la FCSB, mai ales că la echipa de club are o situație foarte bună.

Juctorul pentru care Damac a pătit 4.000.000 de euro să-l aducă de la Wuhan Three Towns, este cotat la 4.5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed