Probleme mari pentru FCSB! Scandalul transferului lui Florinel Coman escaladează. Mihai Stoica dă toate detaliile

Florinel Coman a fost transferat de la FCSB, la Al Gharafa, formație ce evoluează în cadrul campionatului din Qatar! Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei României, Mihai Stoica, a recunoscut, în mod public, faptul că FCSB nu a încasat banii din transferul atacantului, nici până în prezent.

FCSB încă așteaptă ca formația din Qatar să vireze cei cinci milioane de euro promiși, în schimbul mutării lui Coman. Drept „răsplată” pentru întârzierea plății, Gigi Becali va încasa cu un milion de euro în plus.

Scandalul transferului lui Florinel Coman escaladează!

Întreg cazul a ajuns la FIFA. FCSB își va recupera banii până la finalul acestui an, urmând ca întreaga sumă sa fie virată în conturile societății roș-albaștrilor, din partea statului Qatar.

„Noi încă mai dăm refresh. Se va pronunţa FIFA. Cred că în decembrie. Va emite decizia finală, care nu poate să fie decât una singură. Ce mă şochează pe mine e că banii nu vin de la club. Vin de la statul Qatar. Nu e prima oară, e o cutumă locală.

Eu dacă îţi arăt conversaţia pe care am avut-o cu agentul jucătorului, că am păstrat-o. I-am spus că noi nu vrem să vindem jucătorul. În momentul în care sunt banii în cont, îi eliberăm cartea verde.

Dar până la urmă a venit propunerea asta care a fost acceptată, că până pe 30, că nu ştiu ce. Eu nu aş fi acceptat, pentru că motivele pe care le invocau, erau puerile. Nu au mai făcut asta niciodată! Ce nu au mai făcut? Nu au mai băgat bani în conturile unui club niciodată. Care era problema?”, a declarat, conform primasport.ro, Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed