Adrian Mutu are Italia la picioare! Fanii nu l-au uitat pe Briliant. Zeci de mii de oameni l-au ovaţionat

Adrian Mutu a fost prezent în tribunele stadionului din Florența. Fanii nu l-au uitat pe Briliant și i-au scandat numele pe arena ”Artemio Franchi”, acolo unde românul a scris istorie în Serie A.

Adrian Mutu a primit o invitație din partea directorului sportiv Daniele Prade, pe care a onorat-o. Românul a rămas unul dintre cei mai îndrăgiți jucătorii străini din istoria clubului Fiorentina. Italienii au avut numai cuvinte de laudă la adresa ”Briliantului”.

Adrian Mutu are Italia la picioare!

Mutu a fost prezent în tribunele stadionului ”Artemio Franchi”, din Florența, la meciul Fiorentina – Milan 2-1, din etapa cu numărul 7 din Serie A.
”Briliantul” a fost invitat de directorului sportiv Daniele Prade. Mutu a fost aclamat la scenă deschisă de către fanii Fiorentinei. Italienii au vorbit în termeni laudativi despre fostul internațional român care a scris istorie în Serie A.

”Printre cei prezenți pe Artemio Franchi s-a numărat și fostul mare atacant viola, Adrian Mutu. ‘Il Fenomeno’ a fost aclamat de suporteri în timpul meciului.  A sărbătorit succesul echipei printr-o postare pe Instagram, în care a scris: ‘Felicitări suporterilor și întregului stadion în general pentru sprijin… bravo băieți’”, au notat cei de la fiorentinanews.com.

69 de goluri și 29 de pase decisive a reușit Mutu în cele 143 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul formației din Florența.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed