Controversa momentului în Superliga! Cum l-au pierdut cei de la Dinamo pe jucător. I-au oferit un salariu mai mare ca la Rapid

Controversa momentului în Superliga! Rapid a oficializat transferul unui nou jucător care, inițial, a fost dorit de Dinamo. Salariul mai mare oferit de dinamoviști nu l-au convins pe Alex Dobre să semneze contractul.

Alex Dobre a semnat cu Rapid zilele trecute, după ce a fost dorit de Dinamo, dar și de CSU Craiova și Sepsi.

Controversa momentului în Superliga!

Ei bine, în primă fază, câinii i-au oferit lui Dobre un salariu de 18.000 de euro pe lună și o primă de 100.000 de euro la instalare, doar că fotbalistul a refuzat, ca mai apoi să primească oferte mult mai mici de la CSU Craiova și Sepsi, 11.000 de euro, și 10.000 de euro, potrivit Fanatik.

Oferte care, din nou, nu au fost pe placul jucătorului, așa că s-a întors să renegocieze cu Dinamo. Doar că s-a trezit cu  surpriză. Câinii i-au oferit, de această dată, un salariu de 8.000 de euro lunar, iar prima de instalare au retras-o.

Astfel că, fostul mijlocaş al lui Famalicao a semnat cu Rapid pentru un salariu de 12 mii de euro și o primă de intalare în valoare de 100.000 de euro.

„Este un moment important pentru mine, mă bucur că am reușit în cele din urmă să ajung în Giulești. Este o provocare să joc în campionatul României și abia aștept să o fac pentru Rapid.

Am venit cu inima deschisă, Rapid este un club frumos, cu tradiție, cu niște suporteri incredibili, și sper să îi fac fericiți prin evoluțiile mele”, a fost prima reacție oferită de Alex Dobre în calitate de jucător al Rapidului, potrivit fcrapid.ro.

În cariera sa, mijlocaşul a mai evoluat la Bournemouth, Vury, Rochdale, Yeovil Town, Wigan, Dijon şi Famalicao.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed