Unde a plecat Daniel Bîrligea. Jucătorul celor de la FCSB a părăsit România. Mircea Lucescu l-a ocolit de la convocare / Foto

Daniel Bîrligea nu a fost convocat de Mircea Lucescu la echipa națională. Jucătorul celor de la FCSB a profitat de zilele libere și a plecat într-o scurtă vacanță la Milano. Atacantul a avut evoluții foarte bune în tricoul roș-albaștrilor de când a fost transferat.

Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Cipru și Lituania. Atacantul celor de la FCSB a plecat pentru câteva zile, într-o vacanță la Milano, în Italia. Fotbalistul a postat și o poză pe rețelele de socializare.

Mircea Lucescu l-a ocolit de la convocare!

”Il Luce” i-a preferat pe Denis Alibec, George Pușcaș și pe Denis Drăguș în locul lui Daniel Bîrligea. Întrebat despre această situație, atacantul de la FCSB a transmis că va încerca să aibă evoluții cât mai bune pentru a intra în vizorul selecționerului.

”O să vedem, eu îmi încerc să-mi fac treaba cât mai bine, să cresc, să ajut echipa și vom vedea. Naționala are antrenorul ei, domnul ia deciziile. Nu e treaba mea să decid dacă trebuie să vin sau nu. Când o să decidă domnul Lucescu că o să merit această convocare o să merg”, a spus Daniel Bîrligea, conform digisport.ro.

Până atunci, jucătorul se bucură de câteva zile libere. Bîrligea a plecat într-o scurtă vacanță la Milano, în Italia, precum se poate vedea în ultima postare de pe rețelele sociale.

Lucescu a convocat 25 fotbaliști pentru cele două meciuri din Liga Națiunilor. 16 care evoluează în străinătate și 9 de la formații din Superliga, au venit duminică, 6 octombrie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed