Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la FCSB. Elias Charalambous trebuie să se conformeze

Gigi Becali și-a ales preferatul de la FCSB! Transferat de curând în vestiarul campioanei României, Daniel Bîrligea continuă să le facă viețile frumoase roș-albaștrilor. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj a marcat deja de trei ori, de la sosirea sa în Capitală.

Omul cu banii de la FCSB a rămas impresionat, mai ales în momentul în care Bîrligea a înscris singurul gol al partidei cu PAOK Salonic, 1-0, din Europa League. Becali nu se dezminte și îi promite „marea cu sarea” atacantului.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Bîrligea a debutat cu gol în partida directă cu RFS în Liga Europa (4-1), a continuat cu PAOK Salonic (1-0), iar ultima dată a punctat în victoria din Superligă, contra Gloriei Buzău (3-2).

„Bîrligea nu știam că e atâta de bun. Eu l-am luat, dar nu știam că e atât de bun. Bă, mă uimește, eu știam că e bun, dar nu că atât de mult. Acum chiar mai bun. Bă, meci de meci dai gol…

Aleargă, face, drege, pressing la portar, deci agresiv, tot ce vrei! Și când primește mingea… Păi când are Bîrligea mingea, apoi ăla când scapă singur cu portarul nu există că dă el în portar. El dă gol!”, a declarat Gigi Becali.

Dezamăgit că nu a prins echipa națională: „Când e vorba de Lucescu nu o să zic niciodată nimic!”

Gigi Becali a fost deranjat de faptul că Mircea Lucescu, selecționerul echipei naționale, nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea pentru partidele lunii octombrie. România va da piept cu Cipru și Lituania, pe data de 12, respectiv 15, în cadrul Ligii Națiunilor.

„Eu văd lucrurile valoric. Dacă un jucător costă 2 milioane, peste, 2,4 milioane… Dădeam și 3 milioane. Când îl văd că scapă, la el nu am nicio emoție, știu că dă gol. S-a văzut intrarea lui în locul lui Miculescu. S-a schimbat tot jocul echipei.

Lui Lucescu nu îi zici. Îi dai lecții lui Răzvan Lucescu, dar nu lui Mircea Lucescu. Eu pun la îndoială, dar nu pot să spun, că e Mircea Lucescu. Fiecare om are simpatiile lui. El a mai fost rapidist, a fost pe la Rapid, e mai prieten cu Șucu. Zic și eu așa… Când e vorba de Lucescu nu o să zic niciodată nimic. Cu prietenia m-am scăpat, nu trebuia, trebuia să îmi mușc limba.

Nu îl vedem, toată lumea, pe Bîrligea, ce fotbalist e? O să îl ia probabil, sută la sută îl va lua. Orice om are o doză mică de orgoliu. A dat 2 milioane pe el, nu îl iau la națională. Fără intenție, în subconștientul lui. Zic acum! Greșește! Cum să nu îl iei pe Bîrligea? Dacă cineva ți-l bate pe băiatul tău nu te superi? Are timp Bîrligea să ajungă la echipa națională!”, a spus, conform digisport.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed