S-a decis viitorul lui Ianis Hagi! Tricolorul pleacă de la Rangers. Anunţ de ultimă oră al scoţienilor

S-a decis viitorul lui Ianis Hagi! Tricolorul pleacă de la Rangers. Anunţ de ultimă oră al scoţienilor. Asta după ce jucătorul român tocmai a revenit la echipa de pe Ibrox Park. A dat o pasă de gol, dar a fost şi eliminat.

Ianis Hagi a revenit în lotul condus de Philippe Clement pentru duelul din ultima etapă de campionat. Tricolorul a intrat pe teren la pauza meciului cu St Johnstone. A oferit o pasă decisivă, apoi a fost eliminat.

S-a decis viitorul lui Ianis Hagi!

În ciuda faptului că a revenit la Ragners, după o pauză de 414 zile, Ianis Hagi se pregăteşte să se despartă de formaţia de pe Ibrox. Tam McManus, un fost atacant al scoţienilor, a dat verdictul. Este convins că internaţionalul român nu mai continuă.

Acesta este de părere că perioada de mercato a început deja pentru Ianis Hagi. Eliminarea din meciul cu St Johnstone îl va costa pe internaţionalul român. Astfel, scoţianul a declarat că fie în iarnă, fie la finalul acestui sezon, Hagi Jr se va despărţi de Rangers.

„Pentru Hagi perioada de transferuri a început de acum și se termină la finalul sezonului. Nu cred într-o colaborare pe termen lung între el și Rangers. Cartonașul roșu primit i-a dezamăgit cu siguranță pe fanii lui Rangers.

Mă refer în special la cei care credeau că el poate reveni și să aibă un real impact pentru echipă”, a declarat Tam McManus, conform ibroxnews.com.

Ianis Hagi a fost dorit în vară de FCSB şi Rapid, atunci când evolua la echipa a doua a lui Rangers. Fiul „Regelui” a spus pas unei reveniri în Superliga. A renunţat la creşterea salarială, pentru a fi din nou în lotul echipei mari a lui Rangers.

Jucătorul român mai are contract cu Rangers până în vara lui 2026. Este cotat la suma de 1,8 milioane de euro. În prezent, Ianis Hagi se pregăteşte alături de lotul naţionalei, pentru dubla din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed