Sportiva din România care s-a îmbogăţit peste noapte! Englezii au rămas mască. Cu ce se ocupă, de fapt, Alexandra Ianculescu / Foto

Sportiva din România care s-a îmbogăţit peste noapte! Englezii au rămas mască. S-a aflat cu ce se ocupă, de fapt, Alexandra Ianculescu. Sportiva a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, în 2018.

Sportiva din România a încheiat pe locul 31, ultimul, la patinaj viteză pe distanță de 500 de metri.

Sportiva din România care s-a îmbogăţit peste noapte!

Acum, sportiva din Românca s-a stabilit în Canada şi speră să revină la Jocurile Olimpice. S-a reprofilat și a devenit ciclistă. De la PyeongChang 2018 a reușit să și strângă o sumă importantă de bani. sta upă ce și-a deschis un cont pe o platformă pentru adulți, unde urmăritorii îi pot vedea postările doar în schimbul unui abonament lunar.

Alexandra Ianculescu a povestit printr-un mesaj postat pe contul de Instagram cum i-a schimbat viața decizia de a-și deschide contul pe respectiva platformă. Povestea sa este subiectul unui articol din publicația britanică Daily Mail.

”Să începem cu unele aspecte negative. Chestia este că lumea te va judeca oricum, indiferent de ce ai face. Indiferent de speță, ești ori prea mult, ori prea puțin, ori prea grasă, ori prea slabă, ori prea ciudată, ori plictisitoare.

Din fericire, am realizat de la o vârstă fragedă că cel mai bine este să fac ce vreau. În 2021, am decis să deschid acest cont pentru că primeam foarte multe aprecieri la pozele în lenjerie și erau oameni care-mi spuneau să le vând pe platformă. Am crezut că e o mare glumă.

Nu voiam să fiu cunoscută ca o fată care vinde poze cu ea, pentru că am muncit foarte mult ca sportivă, am studiat mult, vorbesc multe limbi.

Viața mea s-a schimbat complet în bine după prima lună pe platformă. Acum mă bucur de antrenamente, îmi permit să-mi cumpăr echipamentele de care am nevoie, bicicletele pe care le vreau. Nu mai trebuie să am trei locuri de muncă și să sacrific sportul”, a scris Alexandra Ianculescu, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed