Cutremur la Dinamo! Acuzaţii devastatoare la adresa fanilor. Se poate ajunge la ani grei de puşcărie

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminaliății Economice din București au deschis un dosar penal, principalul subiect de investigație fiind posibilele infracțiuni de delapidare și înșelăciune legate, în mod direct, de marca Dinamo!

În cadrul posibilelor fraude ar fi fost implicată Asociația Peluza Cătălin Hîldan. Cadrele de poliție au solicitat urgent probe în legătură cu vânzarea de bilete din cadrul partidelor grupării din Ștefan cel Mare.

Cutremur la Dinamo!

Conform prosport.ro, dosarul vizează contractele dintre SC Dinamo 1948 SA și Asociația Peluza Cătălin Hîldan. Asociația posedă 12/06% din acțiunile SC Dinamo. Prin intermediul acesteia, suporterii au vândut bilete virtuale, dar și altele, din anul 2020.

Conform informațiilor oferite de către autorități, asociația ar obținut sume uriașe din vânzări. O mare parte din aceste venituri au fost virate, în mod sceptic, înapoi în conturile societății.

Mai mult, acest dosar reprezintă un alt „ghimpe în coaste” pentru oficialii Dinamo, clubul fiind supus altor două termene în luna octombrie, în vederea reorganizării juridice, și anume, spețele Vasile Șiman (împotriva măsurilor administratorului judiciar) și Mircea Lucescu, unde cele două părți se judecă pentru suma de 32.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed