S-a aflat adevărul despre Dennis Man! De ce nu a plecat, de fapt, de la Parma. Ies la iveală amănunte incendiare din interior

Dennis Man are Italia la picioare! Internaționalul român a devenit, cu pași repezi, cel mai important jucător al Parmei, în acest start de sezon. În doar primele șapte etape din Serie A, românul a reușit să își treacă în cont trei goluri și o pasă decisivă.

În urma evoluțiilor înregistrate, Man a atras atenția mai multor cluburi din Europa, printre care și Borussia Dortmund. Un oficial al Parmei a dezvăluit care a fost principalul motiv pentru care românul nu a vrut să părăsească campionatul Italiei.

S-a aflat adevărul despre Dennis Man!

Polo Dalotta, directorul sportiv al Parmei, a recunoscut faptul că Dennis Man și-a dorit extrem de mult să înregistreze performanțe în Serie A, sub comanda antrenorului Fabio Pecchia.

„A crezut că este necesar să joace şi în prima ligă. A ajuns la Parma, în ianuarie 2021 şi echipa a retrogradat. E ca şi cum a jucat doar în Serie B.

Să joace în Serie A şi să confirme în prima ligă alături de un antrenor (n.r. Fabio Pecchia) care l-a ajutat să se exprime a fost alegerea tuturor!”, a spus Polo Dattola, potrivit italienilor de la Parmalive.

În prezent, de la Parma, Man încasează venituri anuale în valoare de 1,5 milioane de euro. Angajamentul său cu italienii este valabil până în luna iulie 2027.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed