Florinel Coman nu uită de unde a plecat! Dezvăluiri despre victoria celor de la FCSB cu PAOK Salonic. Ce a făcut în timpul meciului

Presa încă dezbate subiectul victoriei campioanei României din cadrul confruntării cu PAOK Salonic, 1-0, înregistrată în cadrul rundei secunde din faza UEFA Europa League! Reușita roș-albaștrilor a fost un miracol, în contextul în care FCSB a evoluat în zece oameni timp de 45 de minute, după eliminarea căpitanului Darius Olaru.

O altă fostă vedetă a celor de la FCSB, Florinel Coman, a trăit cu intensitate maximă duelul dintre bucureșteni și greci, însă din fața ecranului. Deși atacantul a fost transferat în Qatar, nu și-a uitat echipa de suflet.

Dezvăluiri despre victoria celor de la FCSB cu PAOK Salonic!

În prezent, Florinel Coman se află în cantonamentul echipei naționale.

„L-am trăit cu intensitate. A fost dificil. Mai ales că nu am fost acolo. Au plecat cu un rezultat mare. Mă bucur pentru ei. Mă bucur că au avut încredere în ei. Că au început să-și arate valoarea și în Europa!”, a declarat Coman, potrivit FRF TV.

România se pregătește intens pentru cele două dueluri ale lunii octombrie, și anume, partidele cu Cipru și Lituania, programate pe data de 12, respectiv 15, în Liga Națiunilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed