S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă! Ce probleme medicale a avut jucătorul de la CSU Craiova. A ieşit din antrenamentul lui Mircea Lucescu

Alexandru Mitriţă a fost nevoit să întrerupă antrenamentul cu echipa națională din cauza unor probleme medicale, iar după câteva investigații, s-a aflat verdictul. A fost o sperietură gravă pentru Mircea Lucescu, având în vedere situația lui Adrian Șut.

România va juca dubla cu Cipru și Lituania, din Liga Națiunilor, pe 12, respectiv 15 octombrie.

Alexandru Mitriţă a plecat în timpul antrenamentului

Se pare că Alexandru Mitriţă a întâmpinat câteva probleme la un antrenament al echipei naționale și a fost nevoit să se retragă la vestiare însoțit de maseur, dar nu înainte de a vorbi cu Mircea Lucescu, care a fst puțin îngrijorat.

Iată ce se întâmplă cu Alexandru Mitriţă, după problemele de la antrenamentul naționalei. Mircea Lucescu a primit o veste importantă despre situația jucătorului de la Universitatea Craiova.

Potrivit Fanatik, nu este nimic grav, care să îl împiedice pe tricolor să joace la meciurile din deplasare ale României. Astfel că va fi apt 100%, spre deosebire de Adrian Șut, care a venit accidentat.

Jucătorul de la FCSB are ruptură musculară și nu poate continua alături de echipa națională, astfel că, Mircea Lucescu a fost nevoit să îl convoace pe Victor Dican, de la Farul.

Înainte de dubla din Liga Națiunilor, România ocupă locul 1 în grupă, cu maxim de puncte, 6. Locul doi este ocupat de Kosovo, 3 puncte, apoi Cipru, 3 puncte, și Lituania, cu 0 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed