Cutremur în Superliga! Oamenii lui Răzvan Burleanu au dat ultimatum. Echipele care sunt ameninţate

Cutremur în Superliga! Oamenii lui Răzvan Burleanu au dat ultimatum. Echipele care sunt ameninţate cu depunctarea din cauza problemelor financiare pe care le au. Mai au o săptămână la dispoziţie pentru a scăpa de probleme.

Oamenii lui Răzvan Burleanu nu glumesc. Echipele din Superliga trebuie să demonstreze că până la 15 octombrie au achitat sau reeșalonat datoriile acumulate înainte de 30 iunie și scadente până pe 30 septembrie.

Cutremur în Superliga!

Oamenii lui Răzvan Burleanu iau în calcul restanțele către bugetul de stat, către foști sau actuali angajați și către alte cluburi. Sunt mai multe echipe cu astfel de probleme, conform gsp.ro. Sursa citată spune că UTA, Petrolul Ploiești, Oțelul Galați sau Poli Iași sunt în colimatorul şefilor fotbalului românesc.

Acestea caută soluții pentru a reeșalona restanțele existente, astfel încât să scape de penalizare. Teama este mare pentru că se poate ajunge la o penalizare chiar și de trei puncte. Asta deoarece fiecare criteriu care nu e la zi, bugetul de stat, angajați, alte cluburi, generează o scădere în clasament a câte un punct.

Cine va scăpa acum de penalizare mai are de trecut și alte hopuri în 2024. Dacă nu vor fi îndeplinite criteriile financiare cerute, depunctările pot apărea și lunile viitoare. Sau se pot cumula cu cele din această lună, dacă acestea vor apărea.

Ultimul caz în care o formație din Superliga a fost penalizată a fost în decembrie 2022, când FC Hermannstadt a pierdut nouă puncte. Sibienii au atacat decizia FRF la TAS, dar Hermannstadt nu a avut câștig și a ratat posibilitatea de a se lupta în sezonul 2022-2023 pentru play-off, salvându-se apoi de la retrogradare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Cutremur la Dinamo! Acuzaţii devastatoare la adresa fanilor. Se poate ajunge la ani grei de puşcărie

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminaliății Economice...

Gest uriaş al tricolorilor! Ce au făcut oamenii lui Mircea Lucescu înaintea meciului. Totul a devenit public

Pentru România urmează două dueluri de foc în această...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed