Gigi Becali a trecut la ameninţări! Îi dă afară pe toţi. Ce sunt obligaţi să facă cei de la FCSB

Gigi Becali a trecut la ameninţări! Îi dă afară pe toţi. S-a aflat ce sunt obligaţi să facă cei de la FCSB. Latfundiarul din Pipera a văzut că Rapid a pierdut la Botoşani, scor 0-2, şi le-a dat un mesaj clar propriilor jucători.

După ce FCSB a încins-o pe Gloria Buzău, scor 3-2, Gigi Becali a spus că nu se mai teme pentru locul de play-off.

Gigi Becali a trecut la ameninţări!

FCSB a ajuns la 16 puncte și a urcat până pe locul șapte în Superliga. Se află la două puncte în spatele celor de la Petrolul Ploiești, formația care ocupă ultimul loc de play-off. Mai mult, băieţii lui Elias Charalambous au un meci mai puțin disputat în acest campionat.

Gigi Becali nu a ratat ocazia și a râs din nou de cei de la Rapid, după ce giuleștenii au fost învinși de ultima clasată, FC Botoșani, scor 0-2. Latifundiarul din Pipera a declarat că, în cazul în care echipa sa nu va câștiga împotriva moldovenilor, acesta va da afară întreaga echipă.

”Nu mai e problemă cu play-off-ul. Avem un meci în minus și urcăm pe locul doi sau trei. Pentru că nu-mi fac probleme cu acel meci. Păi, dacă nu câștigăm cu Botoșani îi dau afară pe toți. Nu ai ce mai căuta acolo la bază, schimbăm tot”, a declarat Gigi Becali.

Meciul contra celor de la FC Botoşani s-ar putea juca undeva în luna noiembrie. Cei de la Ligă nu au programat până acum acea restanţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed