Cristina Neagu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa unui fost antrenor. Messi din handbal i-a răspuns dur

Cristina Neagu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa unui fost antrenor. Messi din handbal i-a răspuns dur. Asta după ce antrenorul a spus că jucătoarea nu poate fi considerată cea mai bună româncă din istorie.

Radu Voina i-a transmis că ar fi trebuit să joace în momentul de față la un nivel mai înalt decât în România. Cristina Neagu nu a rămas datoare.

Cristina Neagu s-a dezlănţuit!

La aproape o lună distanță, Cristina Neagu i-a răspuns lui Voina, conform as.ro. I-a transmis că cele mai mari performanţe ca antrenor le-a făcut cu ea pe teren. „Asta e părerea dânsului. Este un antrenor pe care eu îl respect, pentru că am lucrat cu dumnealui. Împreună, am realizat unele dintre cele mai mari performanţe din cariera dumnealui de antrenor la handbal feminin, finala Ligii Campionilor 2010 şi medalia de bronz de la Campionatul European tot din 2010.

Atunci am fost declarată cea mai bună jucătoare a lumii. În rest, nu am ce să spun. Cât timp am lucrat cu dânsul, am dat 100% şi cred că am contribuit mult la performanţele pe care le-am obţinut împreună.

Repet, respect orice antrenor cu care am lucrat, pentru că de la fiecare am avut ceva de învăţat, toţi m-au ajutat să devin ceea ce sunt azi. Fiecare are părerea lui, nu e nicio problemă”, a declarat Neagu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Cutremur la Dinamo! Acuzaţii devastatoare la adresa fanilor. Se poate ajunge la ani grei de puşcărie

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminaliății Economice...

Gest uriaş al tricolorilor! Ce au făcut oamenii lui Mircea Lucescu înaintea meciului. Totul a devenit public

Pentru România urmează două dueluri de foc în această...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed