Aroganţa lui Gigi Becali! Ce a făcut înaintea meciului cu PAOK Salonic. Suma uriaşă cheltuită de şeful de la FCSB

Aroganţa lui Gigi Becali. S-a aflat ce a făcut înaintea meciului cu PAOK Salonic. Jurnaliștii greci au fost cu ochii pe patronul campioanei României înaintea meciului din Euopa League, cu FCSB.

Aceștia au dezvăluit pe ce a cheltuit omul de afaceri o sumă impresionantă chiar înaintea partidei. Totul a fost filmat.

Aroganţa lui Gigi Becali!

Gigi Becali a decis să plece alături de echipa sa la Salonic. Asta după ce ani buni a preferat să stea în fața televizorului.

A fost însoțit de câțiva apropiați Teia Sponte, Alexandru Tudor, Ionuț Luțu și mai mulți călugări. Imaginile i-au surprins pe jurnaliștii greci care l-au urmărit pas cu pas. Becali a făcut turul bisericilor, așa cum anunțase și a organizat o liturghie în limba română la Veria.

Apoi, a invitat mai multe persoane la masă. Omul de afaceri a avut mai mulți invitați din Grecia, numărul total al persoanelor prezente ridicându-se la aproximativ 60. Restaurantul ales a fost „Șapte mări” din centrul orașului. Potrivit jurnalistului Manos Tsalgatidis s-a cântat, s-a dansat, iar la final Becali a achitat o sumă importantă.

FCSB a câștigat meciul cu PAOK, 1-0, asta după ce se impusese și în fața celor de la RFS,  4-1. În Superliga, s-a apropiat de play-off, după victoriile cu Sepsi și Gloria Buzău.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed