S-a decis viitorul lui Radu Drăgușin! Unde își va continua cariera tricolorul. Verdictul dat de englezi

Jurnaliștii britanici i-au decis soarta lui Radu Drăgușin după gafa comisă la meciul din Europa League. Cartonașul roșu îl împiedică pe internațional să scape de statutul de rezervă la Tottenham.

În meciul din Europa League, dintre Tottenham și Qarabag, scor 3-0, de pe 26 septembrie, la doar 8 minute de la startul meciului, Radu Drăgușin a văzut cartonaș roșu, după un fault din postura de ultim apărător.

S-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Acest cartonaș roșu îl împiedică pe Radu să se lupte pentru locul de titular, iar presa din Marea Britanie au luat în calcul alt șcenariu.

Cei de la Football London, citați de Yahoo, printr-un exercițiu de imaginație, i-au decis viitorul lui Drăgușin în aproximativ 5 ani.

Jurnliștii sunt de părere că Premier League i se potrivește foarte bine românului, de aceea, peste 5 ani, îl vad tot la Tottenham, dar titular.

„Românului înalt, puternic și confortabil din punct de vedere tehnic i se potrivește ‘mănușă’ Premier League, iar la 28 de ani ar fi în cea mai bună formă a carierei, în jurul sezonului 2030/2031.

Cristian Romero ar putea foarte bine să fie plecat până atunci la Real Madrid, iar Drăgușin să fie un titular obișnuit la echipă”.

Radu Drăgușin este cotat la 25 de milioane de euro.

Contractul jucătorului cu Tottenham va expira pe 30 iunie 2030.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed