Florinel Coman, dat de gol! Anunţul uriaş făcut de soţia tricolorului. Când îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu / Foto

Florinel Coman, dat de gol! Anunţul uriaş făcut de soţia tricolorului. S-a aflat când îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu. Partenera de viaţă a fostului jucător de la FCSB a dat toate detaliile.

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc se vor cununa religios! Soţia fotbalistului de la Al Gharafa a anunţat, pe contul ei de Instagram, când va avea loc ceremonia.

Florinel Coman, dat de gol!

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc se vor cununaa religioasă pe data de 12 iunie 2025, într-o zi de joi. Soţia jucătorului a mărturisit că şi-ar fi dorit ca evenimentul să aibă loc într-o zi de weekend. După ce a studiat din punct de vedere numerologic data în care va avea loc cununia religioasă cu vedeta lui Al Gharafa, Ioana Timofeciuc s-a arătat încântată.

„La început am fost puţin tristă, pentru că nu îmi doream să fac nunta în timpul săptămânii… apoi mi-am dat seama că nicio altă dată nu ar fi putut reprezenta mai bine iubirea, relaţia şi idealurile noastre într-un mod atât de profund şi pur”, a dezvăluit Ioana Timofeciuc pe InstaStory.

Cei doi sunt cununaţi civil. Au împreună o fetiţă superbă. Soţia lui Florinel Coman îl susţine necondiţionat pe jucătorul lui Al Gharafa şi al naţionalei României. S-a spus că familia l-a făcut pe Florinel Coman să se antreneze intens, încă din perioada în care acesta evolua pentru FCSB. Coman se antrena şi separat, la sală, după ce făcea antrenamentele cu echipa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed